Etelä-Suomen Media mukana tukemassa uusia yrityksiä koronaviruksen aikana.

Yrittäjä, hae mukaan nyt!

Tilanne meillä ja maailmalla on muuttunut rajusti kevään aikana. Monet pienyrittäjät pohtivat ratkaisuja tulevia kuukausia ja vuosia varten. Etenkin uudet yritykset ovat joutuneet ahtaalle, kun kaupankäynti on hidastunut ja poikkeuslaki asettaa rajoituksia yhteiskuntaan. Ihmiset ympäri Suomea ovat ilmaisseet halunsa auttaa pienyrittäjiä ja paikallisia toimijoita!

Me Etelä-Suomen Mediassa haluamme myös auttaa paikallisia yrittäjiä pääsemään yli vaikeasta tilanteesta. Julkaisemme lehdissämme pienyrittäjille varattuja ilmoituskoosteita, jossa he voivat ilmoittaa tuotteistaan ja palveluistaan. Ilmoituspaikat on hinnoiteltu minimiin, jopa -80% alennus normaalihinnasta.

Sanoma- ja kaupunkilehtemme ovat alueidensa vahvoja ja luotettuja medioita. Paikallinen lehti on lähellä paikallisia ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan yritystäsi jatkamaan.

››› Ota yhteyttä tästä – paikkoja on rajoitetusti!

 

Ammattilaistemme vinkkejä yrittäjille:

  • Älä epäröi käyttää printtiä – pienikin ilmoitus huomataan! Koostamme paikallisten yritysten ilmoitukset näyttävästi esille luetun sisällön yhteyteen.
  • Some- tai displaymainos tavoittaa tällä hetkellä paremmin kuin koskaan – ihmiset lukevat nyt ajankohtaista uutissisältöä! Kehota ostamaan lahjakortti, sarjakortti tai markkinoi palvelua, jonka voi käyttää tulevaisuudessa. Verkkomainonta on erittäin edullinen tapa ohjata ihmiset esimerkiksi suoraan verkkokauppaan.
  • Ulkomainonta kannattaa! Koronavirus rajoittaa ihmisten kulkemista etenkin julkisessa liikenteessä. Yksityisautoilu saattaa kuitenkin lisääntyä, joten mieti voitko hyödyntää tienvarsien BigOne -näyttöjä tai liikenneasemien digitaalisia näyttöjä viestisi välittämisessä.
  • Hyödynnä maksuton markkinointikartoitus. Ammattilaisemme antavat vinkkejä yrityksesi markkinointiin – maksutta!

›››Täytä lomake tästä, olemme sinuun yhteydessä!

›››Lataa markkinointivinkit talteen tästä!

››› Finnveran ohjeet yrityksille lisärahoituksesta – lue juttu tästä.