Kuntavaalikampanjan näkyvyys mediassa, johon äänestäjät luottavat!

KUNTAVAALIT 2021

Kuntavaalikampanjan kaikki mainosratkaisut
yhdellä kontaktilla!

Monipuoliset mainonnan ratkaisumme tarjoavat kustannustehokkaan väylän kohdistaa mainonta juuri oikealle kohderyhmälle, oli kyseessä sitten potentiaalinen vaaliehdokas tai äänestäjä. Vaalikampanjan menestyksekäs toteuttaminen vaatii paitsi tahtoa myös ammattitaitoa. Me Etelä-Suomen Mediassa autamme kokonaisvaltaisen kampanjapaketin rakentamisessa, sparraamme suunnittelussa ja viestimme suoraan siellä missä äänestäjät ovat – paikallisesti ja luotettavasti!

Palveluihimme kuuluvat mm.:

  • sanoma- ja kaupunkilehtien printtimainonta
  • kohdennettu verkkomainonta
  • somemainonta
  • natiivimainonta ja sisällöntuotanto
  • digitaalinen ulkomainonta (tienvarsien BigOne-näytöt)
  • graafinen suunnittelu ja videotuotanto
  • painotuotteet (mm. esitteet, flyerit ja roll-upit)
  • painotuotteiden jakelupalvelu

Tuotteemme kunnittain (mediatiedot lehden nimeä klikkaamalla):

 

Painetut sanoma- ja kaupunkilehdet olivat ylivoimaisesti tärkeimmät mediat suomalaisten hakiessa tietoa äänestyspäätöksensä tueksi vuoden 2021 kunnallisvaaleissa!

Sanoma- ja kaupunkilehdet ovat vaaliehdokkaan luotettava kumppani! Etelä-Suomen Median mainosasiakkaana käytössäsi on 19 paikallisesti tunnettua sanoma- ja kaupunkilehtibrändiä, tehokkaat verkko- ja somemainonnan ratkaisut sekä koko Suomen kattava digitaalisen ulkomainonnan verkosto. Palveluihimme kuuluvat myös painotuotteiden tuotanto sekä niiden jakelupalvelu. Kauttamme saat siis koko vaalikampanjan kaikkiin kanaviin alusta loppuun toteutettuna.

Rakennamme tarpeisiisi sopivan menestyksekkään vaalikampanjan! Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun tuotapikaa yhteydessä!

 

 

 

#eteläsuomenmedia #kuntavaalit2021 #mediamyynti #mediatalokeskisuomalainen #mainonta #kuntavaaliehdokkuus #vaalimainonta #vaalikampanja

Lähde: Tuhat suomalaista –tutkimus, IRO Research / Sanomalehtien liitto, Lukijamäärä: Kansallinen mediatutkimus 2019