Lisää myyntiä! Asiakkaita! Bisnestä!

”Yhteistyö Etelä-Suomen Median kanssa on helppoa ja vaivatonta, koska palvelu toimii ns. yhden luukun periaatteella. Kaikki mediaostot saa hoidettua saman yhteyshenkilön kautta.”

– Antti Willström, Willsip Oy / Noblessa-keittiöt 

 

Jätä yhteystietosi - niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

 

MITÄ DIGITAALINEN MAINONTA ON? 

SOME-MAINONTA

Meiltä saa kampanjat Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Sosiaalisen median markkinointiratkaisut tarjoavat keinon viedä yrityksen personoidun viestin oikealla kulmalla oikealle kohderyhmälle.

GOOGLE-MAINONTA

Google-markkinointiratkaisut jakautuvat kolmeen osioon: Google-hakusanamainonta, Google Display-mainonta ja Youtube-mainonta. Mainonta kohdennetaan aina mahdollisimman tarkasti, jotta viesti saadaan vietyä oikeille ihmisille oikeassa muodossa.

NATIIVIMAINONTA

Artikkelimuodossa olevaa maksettua mainontaa. Mainostaja saa käyttöönsä tilaa, joka on totutusti kuulunut vain median omalle sisällölle. Viesti tulee osaksi luotettavien ja paikallisten medioiden uutisvirtaa.

DISPLAY-MAINONTA

Erilaisissa verkostoissa ja verkkosivuilla näkyvää mainontaa, minkä takia sitä kutsutaan myös bannerimainonnaksi. Display-mainonnalla rakennetaan sekä brändille tunnettavuutta että ohjataan kuluttajia halutulle sivulle.

 

Jätä yhteystietosi - niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

 

MEDIATALO KESKISUOMALAINEN PALVELUKSESSASI.