Löydä etsimäsi osaajat ja tekijät Järvenpään REKRY 2022 -messuilla

Järvenpään Aino Areenalla järjestetään 4.10.2022 REKRY 2022 -messut, joille kerääntyvät opintoja suunnittelevat sekä uutta uraa tai yrittäjyyttä harkitsevat. Näiltä messuilta löydät parhaat osaajat ja sesonkityöntekijät sekä tavoitat tulevat opiskelijat ja alaa vaihtavat ammattilaiset.

Varmista paikkasi alan ykköstapahtumassa! 

Tutustu messuosastotarjontaan ja markkinointipaketteihimme >>

Valitse yrityksenne tarpeeseen sopiva messuosasto ja markkinointipaketti ja tule paikalle: messuosasto on rakennettu valmiiksi avaimet käteen -periaatteella! Messuosaston lisäksi saat erittäin vahvan näkyvyyden tapahtuman markkinoinnissa Etelä-Suomen Media monipuolisissa kanavissa sekä Työelämä & Koulutus -tapahtuman kotisivuilla osoitteessa rekryjatyoelama.fi. Mitä aiemmin varaat paikkasi messuilta, sitä laajemman näkyvyyden saat monikanavaisessa tapahtumamarkkinoinnissamme printissä, somessa, digissä ja uutiskirjeissämme.

Hyödynnä koko messukiertue!

REKRY 2022 Työelämä & Koulutus -tapahtumia on järjestetty aiemmin Jyväskylässä ja Kuopiossa. Tapahtumat ovat olleet onnistuneita ja suosittuja, joten kiertue laajenee nyt ensimmäistä kertaa Kouvolaan ja Järvenpäähän. Varaa useammat messut yhdellä kertaa ja hyödynnä pakettialennus!

Tapahtuma-paikkakunnat

  • 13.9. Kuopio
  • 15.9. Kouvola
  • 22.9. Jyväskylä
  • 4.10. Järvenpää

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Merja Martinmäki
puh. 040 688 2956
merja.martinmaki@media.fi 

Jaana Karttunen
puh. 0400 59 9750
jaana.karttunen@media.fi