Ole osa asiakkaasi kesää – varaa näkyvyys kesälehteen

Innostu suunnittelemaan kesää! Etelä-Suomen Median kesälehdet ja -teemat ovat lukijoiden odottamia tietopaketteja, joita luetaan ja joihin palataan pitkin kesää. Mainoksen elinkaari kesälehdessä on pitkä, pääset osaksi lukijan kesää toistuvasti.

Paikallisista kesälehdistä löytyy vinkkejä kesäeloon. Niihin on koottu lomailijoita kiinnostavat tapahtumat ja tarjonta. Kesälehdillämme tavoitat kesänviettäjät kaupungeissa, maakunnissa ja suurimmilla kesämökkiseuduilla. Valittavanasi on lukuisia kesälehtiä, ja yhdellä kontaktilla paketoit helposti valtakunnallisen näkyvyyden aina Helsingistä Lappiin alueidensa luetuimmissa lehdissä.

Hyödynnä laajempi näkyvyys
Mahdollisuudet onnistuneeseen kampanjaan ovat helposti ulottuvillasi. Useat kesälehdet ovat verkossa vapaasti kaikkien luettavissa, niillä on laajennettu jakelu jokaiseen talouteen ja monilla paikkakunnilla ne jaetaan myös alueen kesäasukkaille. Lomailijoiden suosimat kesälehdet ovat helposti saatavilla useista noutopisteistä, muun muassa ruokakaupoista, liikenneasemilta ja ravintoloista.

Mainonnan monet muodot
Kesälehdissä tavoitat lukijamme painetussa ja digitaalisessa muodossa. Natiivimainonnalla kerrot helposti laajemmin palveluistasi tai tuotteistasi osana luotettavien paikallisten medioiden uutisvirtaa. Kasvatat näkyvyyttäsi ottamalla printin kumppaniksi digitaalisen ulkomainonnan. Saat räätälöidyn kampanjan ja vinkit kohderyhmäsi tavoittamiseen.

Kesälehti on taktinen media, joka saa aikaiseksi kauppaa
Kesälehdessä mainoksesi on luettujen paikallisten uutisten parissa, luotettavassa paikallisessa mediassa. Paikallinen kesälehti on osa lukijan kesää. Ole sinäkin.

TUTUSTU, VALITSE KIINNOSTAVIMMAT JA KYSY TARJOUS HETI!

Sinua palvelee oma yhteyshenkilösi tai ota meihin yhteyttä >>

Katso myös tiedot kaikista Mediatalo Keskisuomalaisen kesälehdistä ja varaa valtakunnallinen näkyvyys (pdf) >>