Ole osa asiakkaasi kesää!

Mediatalo Keskisuomalaisen kesälehdet ja -teemat ovat lukijoiden odottamia tietopaketteja, joita luetaan ja joihin palataan pitkin kesää. Mainoksen elinkaari kesälehdessä  on pitkä, pääset osaksi lukijan kesää toistuvasti.

Helposti jopa 40 prosenttia lisää tavoittavuutta

Ilahduttavaa on, että vahvojen alueellisten uutismedioidemme painetut- ja verkkolehdet täydentävät hyvin toisiaan ja tavoitat niillä helposti eri-ikäisiä lukijoita. Mahdollisuudet onnistuneeseen kampanjaan ovat ulottuvillasi, sillä verkkonäkyvyys tuo mainoksellesi lisää silmäpareja ja mahdollistaa kuluttajan kohtaamisen useampaan kertaan. Kun otat printin kumppaniksi verkkonäkyvyyden, voit lisätä tavoittavuuttasi jopa 40 prosenttia! Useimmat kesälehdet ovat vapaasti verkossa luettavissa.

Kesälehdillä tavoitat kiinnostuneet ja se kannattaa

Kesälehdillä tavoitat kesätuotteista ja alueen tarjonnasta kiinnostuneen kohderyhmän ja ohjaat paikallisten palveluiden pariin. Se kannattaa, sillä kauppa on tutkitusti paikallista ja 85 prosenttia lukijoistamme suosii paikallisia palveluita. 

Vaikutatpa medioillamme valtakunnallisesti tai kohdennatpa alueellisesti, tavoitat suomalaiset luotettavassa kotimaisessa uutismediassa. Kun haluat tavoittaa läheltä, suosi paikallisia uutismedioita. Muistatahan, laajemmalla kattauksella viestisi välittyy aina Helsingistä Enontekiöön!

Aina Helsingistä Lappiin? Kyllä!

Kesäihmiset janoavat kesätekemiseen ja -tuotteisiin liittyviä sisältöjä. Kesälehdet ovat oikea kanava mainontaan, kun haluat tavoittaa kesänviettäjiä kaupungeissa, sisävesien äärellä, rannikolla, tuntureilla ja suositummilla kesämökkiseuduilla. Kesälehdet tarttuvat helposti turistien matkaan lukuisista noutopisteistä, kuten ruokakaupoista, liikenneasemilta ja kahviloista. Pääset viestimään 74 kesälehdessä, kohdentaman alueellisesti tai paketoimaan helposti valtakunnallisen näkyvyyden aina Helsingistä Lappiin!

Paikallinen kesälehti on osa lukijan kesää. Ole sinäkin.

Valitse kiinnostavimmat! Parhaat paikat varataan nyt.

Tutustu vuoden 2023 kesälehtiin ja lue samalla viisi vinkkiä, miksi kesälehdessä kannattaa mainostaa.