Facebook

Facebook

FACEBOOK –mainonta

Facebook on tämän hetken kattavin kanava sosiaalisen median palveluista. Suomalaisia palvelussa käy päivittäin noin 2,5 miljoonaa, ja täten Facebook tarjoaa mainostajille laajat keinot tavoittaa nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat. Facebook mahdollistaa asiakkaiden tavoittamisen esimerkiksi asuinpaikan, iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteen tai vaikka Facebook-sivusi tykkääjien mukaan. Hyödyntämällä näitä mahdollisuuksia pystytään markkinointiviestisi viemään oikeaan aikaan potentiaalisen asiakkaan silmien eteen.

Facebook kehittyy ja päivittyy palveluna jatkuvalla vauhdilla niin käyttäjille kuin mainostajillekin. Ammattitaitoinen tiimimme tekee asiakkaidemmeFacebook-mainonnan ja kehittää osaamistaan jatkuvasti. Näin varmistamme jatkuvan kehityksen mukana pysymisen ja pystymme tuomaan aina uusimmat tekniikat asiakkaiden hyödynnettäviksi.

Facebookin yksi suurimmista eduista on sen tarkka mitattavuus. Mainoskampanjan maksaessa 900 € on hyvä tietää, mitä tuo investointi on tuonut yrityksellenne. Pystymme seurannan avulla sanomaan muun muassa, kuinka moni on nähnyt mainontaa, kuinka moni on reagoinut mainontaan, ja kuinka moni mainontaa nähneistä on konvertoitunut verkkosivuillasi halutussa kohdassa. Mittauksen tarpeet vaihtelevat eri yrityksillä ja optimoimme kampanjoita täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Meillä on tarjolla Facebook-mainontaa niin alkaville kuin kokeneillekin Facebook mainostajille. Alkuun pääset jo 400 eurolla.

Esimerkki markkinoinnin kokonaisuudesta

Kuvitellaan, että yrityksesi tuote on vesisukset. Kevät ja kesä ovat varmasti aktiivisinta aikaa yrityksesi myynnissä ja tästä syystä teet mainoskampanjan huhti-toukokuun vaihteeseen. Kanaviksi valitset alueesi paikallislehden/-lehdet, display-mainontaa verkkosivuilla ja Facebook-mainontaa. Kaikissa kampanjoissa toistuu yrityksesi brändi ja kesän kovimmat tuotteet ja tarjoukset. Tällä kokonaisuudella tavoitat potentiaaliset asiakkaat, ja saamme herätettyä heidän mielenkiintonsa oikeaan aikaan sekä ohjaamme heitä tulemaan luoksesi ostoksille.

Samaan aikaan on hyvä tehdä myös Googlen hakusanamainontaa. Näin varmistetaan, että yrityksesi näkyy Googlessa myös silloin, kun ihmiset on tarve vesisuksille ja he alkavat etsimään yrityksesi tuotteita sopivilla hakusanoilla. Tällä varmistetaan, että olemme ensimmäisenä Googlessa esillä ja keräämässä ostavat haut.

Jätä yhteydenottopyyntö, soita myyjälle tai käytä chattia niin katsotaan yhdessä, miten teidän Facebook-mainontaa ja markkinointia yleisesti voidaan lähteä viemään eteenpäin.