Retargerointi & kohdentaminen

Retargerointi & kohdentaminen

RETARGEROINTI

Retargetointi eli uudelleenmarkkinointi nostaa mainoskampajan tehoa, sillä mainontaa näytetään jo mainoksia nähneille tai jo asiakkaan verkkosivuilla vieraileille.

Vaihtoehto 1:
Näytetään mainos A, jonka jälkeen näytetään mainos B samalle käyttäjälle.

Vaihtoehto 2:
Näytetään mainontaa jo asiakkaan sivustolla käyneille. Asiakkaan sivulle asennetaan tagi, jonka avulla tunnistamme asiakkaan sivustolla käyneet verkkolukijat.

Retargetoinnissa suosittelemme mainosmuotoina paraatia 980×400 ja mobiiliparaatia 300×300. CPM-hintaan lisätään 20%.

KOHDENTAMINEN

Etelä-Suomen Median verkkosivuilla voit kohdentaa mainontaa teeman, kiinnostuksen kohteen, sosiodemografian ja vuorokaudenajan mukaan.

Teemakohdennus
Teemakohdennuksessa mainonta kohdennetaan verkkosivujen asiasisällön mukaan. Mainonta näkyy ko. teemaan liittyvien artikkeleiden yhteydessä. Teemakohdennus sisältyy mainospaikan CPM-hintaan. Teemat voivat vaihdella eri sivuilla (esim. asuminen, autoilu / liikenne, ruoka, viihde, urheilu jne…)

Yleisökohdentaminen
Yleisökohdentamisessa voit kohdentaa mainontaa joko kohderyhmän kiinnostuksen kohteen mukaan ja / tai sosiodemografioiden mukaan. Kohdennetut kampanjat toimivat parhaiten pidempiaikaisemmissa mainoskampanjoissa. Minimi kampanja-aika on 1 viikko. Voit valita yhden tai yhdistää useita eri kiinnostuksen kohteita.

Kiinnostuksen kohteet: aktiiviurheilu, eläimet, kulttuuri ja taide, matkailu, moottoriajoneuvot, muoti ja kauneus, musiikki, mökkeily, pelaaminen
(tietokone, konsolit), penkkiurheilu, perhe ja vanhemmuus, piha ja puutarha, rahapelaaminen, raskaus ja vauvat, ruoka ja viini, sisustaminen ja arkkitehtuuri, talous, tee se itse, terveys, kuntoilu ja hyvinvointi, tiede ja tekniikka, tyyli ja trendit, työ ja ura, ulkoilu ja luonto, valokuvaus, viihde, elokuvat ja julkkikset, vimpaimet ja tietotekniikka, ympäristö ja ekologia, yöelämä

Sosiodemografiat: ikä, sukupuoli, koulutustaso, tulotaso, ammattiasema, asumistapa, talotyyppi, kulutustottumukset, pääasiallinen asunto (vuokra/oma)

Kohdentamisessa suosittelemme mainosmuotoina paraatia 980×400 ja mobiiliparaatia 300×300. CPM-hintaan lisätään 20%.