Näköislehti

Näköislehti

Näköislehden kokosivun mainos

Näköislehdellä tarkoitetaan painetun sanomalehden digitaalista versiota, joka voi olla joko pelkkä näköislehti ja / tai painetun lehden sovelluksen näköislehti. Kyseessä on uutissisältö, jota pääsee lukemaan tilattavissa lehdissä vain lehden tilaajat. Mainosmuoto on kokosivun digimainos / välisivun mainos näköislehdessä. Mainos näytetään tietyn sivunvaihdon jälkeen.

Monisivuinen esitemainos

Monisivuinen mainos muodostuu useammasta mainosnäkymästä, jota voidaan selata eteenpäin joko pyyhkäisemällä pystysuunnassa tai nuolipainikkeista painamalla. Mainospohja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi printtiesitteiden, tarjousliitteiden ja asiakaslehtien käyttämiseen mainoksena. Jokaiseen mainosnäkymään lisätään painike, josta ohjataan kampanjasivustolle. Monisivuisesta mainoksesta tallennetaan Richie Ads -mainosanalytiikkaa sivunvaihdoista. Aineistoista muodostetaan pysty- ja vaakaorientaatiossa toimiva responsiivinen rich media -aineisto.

Näköislehden videmainos

Videomainos on kokosivun mainosmuoto, jossa mainostajan video toistetaan autoplayllä käyttäjän saapuessa mainosnäkymään. Käyttäjä voi kytkeä videoon äänet mainoksen oikeassa alakulmassa olevasta ikonista, oletuksena video toistetaan ilman ääniä.  Mainos toimii käyttäjän laitteella sekä pysty- että vaakaorientaatiossa. Videoplayer sijoitetaan mainokseen keskiosaan mainostajan toimittamien taustakuvien päälle, joihin voi sijoittaa mahdolliset kuva- ja tekstielementit. Taustakuvissa on koko sivun kattava linkkialue, johon kiinnitetään mainostajan
toimittama linkki.

Hinnasto

Aikapohjainen hinnoittelu, hinta per näköislehti tai koko verkoston hinta. Kampanja-aika min. 1 viikko. Paketoi haluamasi määrä lehtiä
tai valitse kaikki. Minimimäärä paketissa 3 näköislehteä.

Hinnoista myönnetään asiakasalennus ja mediatoimistoalennus -15 %. Hinta alv. 0 %.

Pakettialennukset

3-5 lehteä -20%
6-10 lehteä -25%
11-15 lehteä -30%
Yli 16 lehteä -35%

Aineisto-ohje

Pystykoko: W 1536 x H 2008 px
Vaakakoko: W 2048 x H 1496 px
Mainoksen koko: max. 2 Mt
Mainosformaatti: jpg tai png
Ei tag-aineistoja.
Aineistoon lisätään automaattisesti koko kuva-alueen kokoinen linkkialue. Kuva-aineisto skaalautuu automaattisesti puhelimen erikokoisille näytöille. Reunoille lisätään automaattisesti mustaa marginaalia, jos laitteen näytöllä on erilainen kuvasuhde.

Tarkat Richmedia aineisto-ohjeet:
https://help.richie.fi/category/4-richie-ads–mainosaineisto-ohjeet#tablet-kokosivu-kayttaen-rich-mediaa