Natiivimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta digissä

Natiivimainonnassa mainostaja saa käyttöönsä tilaa, jossa on totuttu näkemään vain median omaa sisältöä. Natiivimainontasi on kanavissamme luotettavassa mediaympäristössä, jossa se tavoittaa paikallisesti ja sillä on valmis yleisö.

Natiiviartikkelin hinnasto

Hinta sisältää 7 päivän näkyvyyden artikkelille verkon etu- ja artikkelisivun nostopaikalla (100% näytöistä) yhdessä lehdessä, oman artikkelisivun sisältäen tekstiä, kuvia, videoita ja linkkejä, oman koostesivun sisältäen kaikki mainostajan omat artikkelit sekä raportoinnin artikkelista. Hinnat voimassa, kun asiakkaalta tulee valmis materiaali (tekstit, kuvat, video).

SIVUSTOT 1 KPL 3 KPL 5 KPL
Helsingin Uutiset 1 680 € 4 280 € (15% alennus) 5 880 € (30% alennus)
Länsiväylä, Vantaan Sanomat, Aamuposti, Keski-Uusimaa, Tamperelainen, Turkulainen, Uusimaa 840 € 2 140 € (15% alennus) 2 940 € (30% alennus)
Länsi-Uusimaa, Mäntsälän Uutiset, Nurmijärven Uutiset, Seinäjoen Sanomat, Loviisan Sanomat, Sipoon Sanomat, Tallinna24, Vihdin Uutiset 505 € 1 290 € (15% alennus) 1 770 € (30% alennus)
Hintoihin lisätään alv.

Sisällöntuotanto

Natiivimainontaan on mahdollista saada kauttamme myös sisällöntuotanto. Voit antaa tuotannon kokonaan ammattilaistemme käsiin, jolloin saat sisällön avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi aineiston on vapaassa käytössäsi.

TEKSTI JA KUVAT 600 €

  • ennakkosuunnittelu
  • haastattelu paikan päällä
  • 2 valokuvaa, lisäkuvat 130 € / kpl
  • yksi tarkistuskierros, sisällön toimitusaika vähintään 2 viikkoa
  • lisätyöt 80 € / kpl
  • mahdolliset matkakustannukset veloitetaan erikseen

Kaikkiin hintoihin lisätään alv.

VIDEOTUOTANTO

Videolla saat natiivimainontaasi lisää tehoa ja meiltä saat ammattitaidolla toteutettua videotuotantoa hyvinkin erilaisiin tarpeisiin. Oli kyseessä sitten ytimekäs asiakasreferenssi tai pidempi yritysesittely, voimme tarjota sinulle avaimet käteen -ratkaisun.

Kysy lisää mediamyynnistämme!