Videomainonta

Videomainonta

Videoetusivu

Suosituskesto max. 30 sek. CPM 30€

Videoetusivu avautuu käyttäjän ruudulle ennen kuin hän siirtyy lehden verkkopalvelun etusivulle. Toimii tietokoneella ja puhelimella. Huom! Puhelinkampanjaa ei ajeta Windows-laitteille. Video lähtee pyörimään ruudulle heti, ääni käyttäjän aktivoinnista (hiiri mainoksen päällä). Video on käyttäjän suljettavissa. Frekvenssi 1-2/1. Mainoksissa näkyvissä lehden logo ja sen alla asiakkaan videomainos. Suositusfrekvenssi 1-2/vrk.

 

Videoparaati

Suosituskesto max. 30 sek. CPM 25€

Videoparaatimainos koostuu seuraavista osista: taustakuva, aloituskuva (jota klikkaamalla käyttäjä käynnistää videon), video ja lopetuskuva. Toimii tietokoneella ja puhelimessa.

 

Artikkelivideo

Suosituskesto max. 30 sek. CPM 25€

Artikkelivideo tuo liikkuvan kuvan artikkelin yhteyteen. Video avautuu käyttäjälle hänen ollessa verkkosivulla mainospaikan kohdalla ja kutistuu pois videon päätyttyä. Video näytetään pidemmissä artikkeleissa tekstin keskellä (3 kappaleen jälkeen). Mainos toimii vain tietokoneella. Mainos on klikattava. Hintaan sisältyy mainostila, videon hostaus, tekninen toteutus sekä videon konvertointi oikeaan muotoon.

 

* CPM = tuhannen mainosnäytön hinta.

Artikkelivideo: Veloitus vain startanneista videoista (in screen -näytöistä).
Laskutus jälkikäteen, mainostaja maksaa vain videostarteista, jotka näkyvät ruudulla.
Videoetusivu/-paraati: CPM + hallinnointikulu 95€/laite (sisältää videon houstauksen, teknisen toteutuksen ja videon konvertoinnin oikeaan muotoon).

Hinnat eivät sisällä mahdollisia aineistokustannuksia, ja voivat muuttua kesken vuoden. Hintoihin lisätään alv.

 

Artikkelivideon toimintaperiaate

Videomainonta mahdollista myös jättiboksissa tai mainosboksissa (tietokone/tabletti).
Katso hinnasto tästä>>