Yrittäjä, viedään viestiäsi yhdessä kuluttajille!

Yrittäjän päivää vietetään 5.9.2022. Mediamme pureutuvat teemapäivän alla 31.8.-4.9.2022 yrittäjiin ja yrittäjyyteen journalistisin sisällöin ja yrittäjähaastatteluin – näiden sisältöjen yhteydessä myös paikallisten yrittäjien ja yritysten on tehokasta ja luontevaa näkyä.

Talouden ja arjen kiemuroissa yrittäjän on tehtävä nopeitakin ratkaisuja ja oltava rohkea. Joka päivä on mietittävä, miten saan asiakkaan ostamaan juuri minun palveluitani? Siihen on vain yksi keino: on oltava näkyvä ja tuoda omaa tuotetta ja palvelua rohkeasti ja sinnikkäästi esiin. Tähän ehdottomasti paras kumppani on luotettava paikallinen media, sillä meillä on keinot tavoittaa ostovoimainen yleisö. Viedään viestiäsi yhdessä kuluttajille!

Kysy lisää teemasta omalta henkilökohtaiselta yhteyshenkilöltäsi tai ota yhteyttä >>

Meidän mediamme tavoittavat 86 % Uudellamaalla asuvista yli 15-vuotiaista kuluttajista (Kantar 2022). Kun haluat tavoittaa kattavasti Uudellamaalla, tarjoamme sinulle tehokkaat kanavat ja ratkaisut.

Big One –ulkomainosnäytöt, Neste-asemien tankkausnäytöt, digitaalinen bussimainonta

Ulkomainonta näkyy juuri siellä, missä ihmiset luonnollisesti liikkuvat: kaupunkien keskustoissa, kauppakeskuksissa, paikallisliikenteen busseissa ja liikenneasemilla.

Lue lisää >>

Natiivimainonta ja sisältömarkkinointi

Natiivimainonta on markkinointiviestinnän muoto, jossa mainostaja saa käyttöönsä tilaa, joka on totutusti kuulunut vain median omalle sisällölle. Hyvä natiivimainos tarjoaa lukijalleen lisäarvoa. Natiivimainonta on mahdollista toteuttaa monikanavaisesti sekä verkossa että printtimedioissa.

Toteutamme ammattitaidolla kohderyhmääsi aidosti kiinnostavan toimituksellisen sisällön, jonka parissa lukija viihtyy.

Avaimet käteen -toimitus – hyödynnä sisältö kaikissa kanavissasi!

  • Nosto asiakasviestinnän uutiskirjeeseen
  • Käyttö omissa somekanavissasi
  • Käytä printin advertoriaalia esitteenä yrityksesi mainonnassa
  • Tavoita ja vaikuta informatiivisella sisällöllä
  • Hyödynnä yrityksesi oman median kanavissa

 

Kysy lisää Yrittäjä-päivän teemasta omalta henkilökohtaiselta yhteyshenkilöltäsi tai ota yhteyttä >>